Verkiezingen: burgemeester brengt stem uit in America

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Verkiezingen 22 november 2023

Burgemeester Ryan Palmen (VVD) van Horst aan de Maas bracht woensdagochtend zijn stem uit voor de Tweede Kamerverkiezing. Dat deed hij in het stemlokaal Aan de Brug in America.

Palmen bracht zijn stem uit op inhoud, zoals hij het zelf zegt.

De Wouter

Ook leerlingen van basisschool De Wouter namen een kijkje in het stemlokaal van America. "Ze vroegen of ze mochten aansluiten en een kijkje mochten nemen", vertelt Palmen. "En dat is hartstikke leuk om te doen, waarbij een aantal vragen zijn beantwoord."

Thema's die nu landelijk in de campagnes groot worden gemaakt zijn ook thema's die lokaal in Horst aan de Maas actueel zijn, aldus de burgemeester. "Er is een hele nadrukkelijke relatie en in de minste plaats is de financiering van de gemeente via het gemeentefonds wel heel belangrijk daarin."

Palmen roept de inwoners van de gemeente op om te stemmen: "Er is geen reden om niet te gaan, zeker niet als je ziet in welke staat het land op dit moment verkeert en waar we behoefte aan hebben."

WhatsApp Image 2023-11-22 at 10.32.06.jpeg