Vernieuwde Family Entertainment centrum weer open

Sevenum Zakelijk 24 oktober 2023

Ruim een jaar na de fatale brand bij het Family Entertainment Center (FEC) in Sevenum, gaat het activiteitencentrum aan de Midden Peelweg weer volledig open.

Op 25 en 26 november opent het vernieuwde FEC Sevenum.

Nieuwe concepten

Nadat bekende concepten als ABC Restaurant Sevenum, de bowlingbanen en de lasergame arena al een tijdje geleden de deuren hebben geopend wordt er gestart met splinternieuwe concepten. Zo is er minigolf in een uniek Amerikaans thema. Er komen verschillende banen, met allemaal een eigen uitstraling en met verschillende niveaus van moeilijkheid. Daarnaast is er vanaf november een interactieve escape experience in de X-Cubes. De X-Cube is een ruimte gevuld met technische snufjes, licht- en geluidseffecten, interactieve controllers en een grote touchscreen. Ook is er een heuse Curlingbaan gerealiseerd.

Lees ook: Zeer grote brand in ABC Restaurant en FEC Sevenum

Brand

In november van 2022 werd het familiecentrum geteisterd door een grote brand. De concepten MattelPlay en Bob de Bouwer gingen daarbij in vlammen op. Voor het bedrijf was het niet meer rendabel om deze concepten opnieuw te laten terugkomen. Daarop is besloten FEC in een nieuw jasje te steken met nieuwe concepten.