Voorbereidingen Passion Horst aan de Maas in volle gang

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Cultuur 8 maart 2023

De Passion Horst aan de Maas keert dit jaar terug. Na een afwezigheid van vier jaar zal dit prachtig schouwspel volgende maand weer te beleven zijn in Lottum. Onder leiding van Roel Verheggen is de organisatie volop bezig met de voorbereidingen voor voor drie fantastische concerten op 5, 6 en 7 april.
 

Net als in 2019 zal ook deze vernieuwde uitvoering van de Passion uitgevoerd worden in de Heilige Gertrudiskerk van rozendorp Lottum. 

Judas kust Jezus

Ruim 100 musici staan met als thema ‘Judas kust Jezus’ garant voor een afwisselend en indrukwekkend spektakel. Vrijwel alle deelnemers zijn afkomstig uit de gemeente Horst aan de Maas. Vocale solisten zijn Roy Verbeek, Petri Vullings, Jolanda Versteegen en Miel Hoeijmakers. Zij worden muzikaal ondersteund door zowel combo, symfonieorkest en koor. 

Vertellers

Ook de groep Angels Rule levert een belangrijke bijdrage aan de concerten. En natuurlijk zijn er de vertellers Lucie Geurts en Ron Bosmans. Zij vertellen het klassieke lijdensverhaal vanuit het thema “De kus van Judas” met een vertaling naar het heden. Hun gesproken teksten worden ondersteund door beelden. Kortom een garantie voor een mooie avond!