Waarderingprijs Good Gedaon voor Luc Verschueren

Grubbenvorst Cultuur 20 mei 2024

Luc Verschueren heeft afgelopen weekend tijdens de Aspergefeesten in Grubbenvorst de waarderingsprijs ‘Good Gedaon’ ontvangen. Deze prijs wordt elk jaar toegekend aan een jongere of groep jongeren die zich belangeloos inzet of onlangs heeft ingezet voor de maatschappij. 

Dat kan in Grubbenvorst zijn, maar dat hoeft niet. In 2023 werd de prijs uitgereikt aan Vriendengroep VOLDAAN! 

Goed doel

De prijs bestaat uit een oorkonde en een beeldje. Daarnaast zal er namens de winnaar een bedrag van 250 euro worden gedoneerd aan een goed doel. Dit mag een erkende instelling/vereniging/stichting etc. zijn met een ideële doelstelling. 

Actief 

Verschueren is al veel jaren actief betrokken bij de cultuur in het Maasdorp. Hij wil graag iets betekenen voor het behoud van de Grubbenvorster cultuur en deze ook doorgeven aan jongeren. Hij neemt dit jaar voor de vierde keer deel aan uitvoeringen van de Grubbenvorster revue. Muziek maken en liedjes schrijven is hem met de paplepel ingegoten. In 2010 stond hij al op de bühne bij het liedjesmatinee van de Plaggenhouwers. In 2014 won hij samen met Eef Mulders het T.V.K. 

Good Gedaon 

Verder is hij actief lid geweest van de Plaggenhouwers en was betrokken bij de All Stars band en bij het Witte Dame Festival. Vraag je Luc om iets mee te creëren op muzikaal gebied , dan is het antwoord steevast: Leuk det wil ik zeker doon! Kortom een verdiende GOOD GEDAON voor Luc en Grubbenvorst zal er nog veel plezier aan beleven.