Wandel Drie Daagse zoekt verkeersregelaars

Horst America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Hegelsom Lottum Meerlo Melderslo Meterik Algemeen 7 juni 2023

Stichting Wandel Drie Daagse is voor de vrijdagmiddag (16 juni) en zondagochtend (18 juni) nog op zoek naar verkeersregelaars. Heb jij zin, tijd en ben je in het bezit van het verkeersregelaarscertificaat of bereid deze te halen (korte online training)? 

Aanmelden

Verkeersregelaars zijn onmisbaar voor de veiligheid van deelnemers en toeschouwers. Ze maken de Wandeldriedaagse een stuk veiliger voor de wandelaars. Aanmelden kan via https://wandeldriedaagse.nl/vrijwilligers/ of stuur een mail naar vrijwilligers@wandeldriedaagse.nl. Je hulp wordt beloond met veel waardering en een gezellige vrijwilligersavond.

20 km route

Dit jaar kun je ook weer tijdens de Wandeldriedaagse op zondag de 20 kilometer route wandelen. Ontdek de mooiste plekjes van Horst en net daarbuiten. Meld je nu aan voor de 20 kilometer via https://wandeldriedaagse.nl/inschrijven/#inschrijven of meld je op zondag 18 juni bij het secretariaat op het Wilhelminaplein in Horst.