Wandel mee met 22e editie winterwandeling in en rond Meerlo

Meerlo Zien & Doen 6 januari 2024

In en rond Meerlo vindt zondag traditioneel de winterwandeling plaats. Een sportief maar vooral recreatief evenement dat niet meer weg te denken is na de feestdagen. Start- en eindpunt van deze wandelingen is bij muziekzaal “De Speulplats” aan de Mgr. Jenneskensstraat 7. 

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk tussen 10.00 uur tot 13.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. De kosten voor deelname bedragen 2 euro per persoon, en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Men ontvangt een routebeschrijving op papier. De route kan ook ter plekke op telefoon of navigatie geladen worden.
 

Pauzeplaats

De wandelaars worden ieder jaar niet alleen verrast met een unieke pauzeplaats, maar ook met verrassende routes. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de pauzeplaats die telkens op een andere locatie is. Wandelaars kunnen onderweg weer genieten van de mooie afwisselende landschappen en de nieuwe natuurontwikkeling. Dit jaar loopt de route deels over unieke stukken privéterrein.

Opbrengst 

De organisatie is in handen van de organisatie van “SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas”. De opbrengst komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding, Kanker Onderzoekfonds Limburg, en het Toon Hermanshuis Noord-Limburg.

poster winterwandeling 2024.jpg