Weekblad HALLO verder in abonnementsvorm

Horst Sevenum America Broekhuizen Broekhuizenvorst Evertsoord Griendtsveen Grubbenvorst Hegelsom Kronenberg Lottum Meerlo Melderslo Meterik Swolgen Tienray Zakelijk 5 oktober 2023

Weekblad HALLO Horst aan de Maas gaat verder in abonnementsvorm. Vanaf november wordt het blad niet meer huis-aan-huis verspreid. 

Wegens een aanhoudend tekort aan bezorgers en het teruglopende aantal advertenties, heeft uitgever Kempen Media besloten om over te gaan op abonnementen.

Voortbestaan

Door over te gaan op een abonnementenmodel kan de HALLO blijven voortbestaan. Het weekblad kampt al enkele tijd met een teruggang in advertenties, waardoor het niet meer rendabel is het blad gratis te blijven uitgeven. "Wegens een aanhoudend tekort aan bezorgers zorgde dit het afgelopen jaar voor de nodige uitdagingen. Door de HALLO enkel nog te bezorgen bij abonnees, behoren deze uitdagingen echter tot het verleden", aldus Mike van Kempen van Kempen Media. Door over te stappen op een abonnement, dragen lezers direct bij aan het voortbestaan van HALLO.