Wielercafé met oud-renner Rob Ruigh in Horst

Horst Zien & Doen 3 oktober 2023

Vrijdag 6 oktober wordt er een wielercafé georganiseerd in café De Beurs in Horst. Die avond inspireert oud-wielerprof Rob Ruigh de aanwezigen met de boodschap: Hoe haal jij je doelen. 

Ruigh is een 36-jarige Limburgse oud-wielerprof die in zijn carrière meerdere mooie resultaten heeft behaald. Zo wordt hij twintigste in het eindklassement van de Tour de France van 2011 en zelfs vijfde in het jongerenklassement. Op dit moment is hij eigenaar van RR Racing, dat coaching en training organiseert maar ook clinics begeleidt.

Veiling

Tevens worden die vrijdagavond toffe wieleritems geveild. Onder andere een door Wout Poels gedragen en gesigneerd shirt, een gesigneerd Tour du Tietema shirt en bidon. Een VVV-Venlo shirt en kaartjes voor de wedstrijd tegen Willem II en nog meer toffe items worden geveild.

Deze avond die om 19:30 uur begint en waar om 19:00 uur de deuren opengaan, wordt aan elkaar gepraat door Rob van Lieshout en door Joep van Wegberg voorzien van een tof muzikaal intermezzo. De entree van gaat naar Stichting Limburg 500, een stichting die lokale goede doelen steunt.