Winter Kids Tennis Tour feestelijk afgesloten in Swolgen

Horst Sevenum Grubbenvorst Swolgen Sport 11 maart 2024

Vijftig kinderen van de jeugdkring Horst a/d Maas hebben afgelopen zondag hun winter tennis events mogen afsluiten met een fantastisch Tenniskids feest in Swolgen. Dit feest, met leuke challenges en veel plezier werd georganiseerd door Tennisvereniging 't Löbke in samenwerking met de KNLTB. 

De samenwerkende tennisverenigingen uit Sevenum, Horst, Grubbenvorst en Swolgen sloten hiermee hun Winter Kids Tennis Tour af.

Waardering

Tijdens afgelopen winter werden er in alle vier de dorpen events georganiseerd met als doel, de jeugdtennissers ook in de winter een aantal wedstrijden te kunnen laten spelen. Jeugdkring Horst a/d Maas kreeg dit feest aangeboden door Provincie Limburg, als waardering voor het sportieve initiatief in jeugd wintertennis in een goede samenwerking. 

Samen sterk!

Binnenkort start de voorjaarscompetitie, waar de vier verenigingen elkaar weer gaan tegenkomen. Maar ook zijn er vanuit de samenwerking enkele jeugdteams gevormd vanuit twee verenigingen, zodat alle jeugdspelers op hun eigen niveau tenniscompetitie kunnen spelen. Samen sterk!