Winterwandeling Meerlo brengt bijna 1600 euro op voor Toon Hermanshuis en KWF

Meerlo Cultuur 9 januari 2023

De winterwandeling in Meerlo op zondag is zeer succesvol verlopen. Mede dankzij het heerlijk wandelweer hebben er volgens de organisatie, WandeltegenKanker Horst aan de Maas, ruim vijfhonderd mensen deelgenomen aan deze 21e editie.

Er waren wederom een 3-tal mooie wandelingen uitgezet door het prachtige buitengebied rondom Meerlo. Dit keer liepen alle routes aan de zuidoostkant van het dorp. Door de strategisch gekozen pauzeplaats, konden de wandelaars onder andere genieten van de nieuw aangelegde natuur rondom de natuurgebied ‘t Sohr en de meanderende Molenbeek.

Route

"Veel gezinnen met kinderen waren van de partij op de 5 km route. En het was ook mooi om te zien dat mensen uit de wijde omtrek de weg naar Meerlo hadden gevonden voor de tochten van 10 of 15 kilometer’’, aldus de organisatie. 

Mooi bedrag

De opbrengst van de winterwandeling is een mooi bedrag van bijna zestienhonderd euro, wat ten goede komt aan Toon Hermanshuis Noord Limburg en KWF Kankerbestrijding. En alvast voor in de agenda: de organisatie geeft aan dat de volgende winterwandeling plaats vindt op zondag 7 januari 2024.