Zien & doen: ontdek de streek in een 'lelijk eendje'

Zien & Doen 15 april 2022

Er is zoveel te zien in Horst aan de Maas. Tot en met de zomervakantie geven we weer regelmatig een selectie van leuke tips voor de eigen inwoners en de toeristen in Horst aan de Maas. Dit doen we in samenwerking met toeristisch informatiebureau Visit Noord-Limburg in de rubriek Zien & Doen.

Zo kun je bijvoorbeeld dit Paasweekend de gemeente Horst aan de Maas verkennen met een 'lelijk eendje'.

Ontdek de streek met een Duckatti

Proef de sfeer van vervlogen tijden, stap in en ga op pad met één of meerdere 'lelijke eendjes', in een streek die zich hier bij uitstek voor leent. Ontdek het mooie Noord Limburgse platteland met deze charmante voiture en bezoek de leuke bezienswaardigheden die onze streek rijk is. Bij mooi weer maak je eenvoudigweg het dakje open!

Maak een tussenstop en geniet op bourgondische wijze in één van de vele restaurantjes in onze buurt of geniet van een terras met uitzicht op de Maas. Kortom, verander voor even je levensstijl en geniet... Of zoals de Fransen het zelf zeggen: “Ce n’est pas une voiture, c’est un art de vivre!” (Het is niet een auto, het is een levensstijl).

Diverse gelegenheden

Duckatti in Melderslo verhuurt eendjes voor diverse gelegenheden. Een ludieke manier om de streek te ontdekken, of een leuke invulling voor een dagje weg met familie, vrienden of het gezin.