Zilveren KBO-speld voor bestuursleden KBO Sevenum

Sevenum Algemeen 27 april 2024

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van KBO Sevenum zijn Mia van Enckevort en Wiel Francken onderscheiden met met de Zilveren Speld van KBO Limburg. Dit voor hun buitengewone verdiensten en grote inzet voor de vereniging. De onderscheidingen werden uitgereikt door de directeur van KBO-Limburg, Simone Gerono-van Bun. 

Betrokken

Voorzitter Peter Lalieu van KBO Sevenum bedankte beiden voor hun jaren lange inzet voor de KBO. Zo heeft Mia van Enckevort zich 12 jaar als bestuurslid met ziel en zaligheid ingezet voor de KBO Sevenum, waarvan de laatste jaren als Coördinator van de activiteitencommissie. Mia was altijd zeer betrokken en ook in vergaderingen deed ze haar woordje en had altijd een toegevoegde waarde.  In de jaren als bestuurslid heeft ze voor veel mensen iets betekent.  

Correct

Wiel Francken heeft 14 jaren als penningmeester en lid van het dagelijks bestuur naar tevredenheid gewerkt binnen de KBO Sevenum. Dit werk als heeft hij altijd secuur en correct gedaan. Zijn achtergrond als voormalig bankmedewerker kwam hem hierbij van pas. Kortom Wiel heeft veel betekent voor de KBO Sevenum.