Zware tegenstander voor hockeymannen uit Horst

Horst Sport 29 mei 2024

Afgelopen zondag stond voor de Horster hockeyheren 1 de wedstrijd tegen Wageningen op de planning. Dit was de eerste wedstrijd van de reeks tegen alle teams uit de top vier van de competitie. Kortom, geen gemakkelijke tegenstander.  

Dit werd al snel duidelijk na de start van de wedstrijd. Ondanks een snelle, maar onbenutte strafcorner in het voordeel van Horst, kregen de mannen van Wageningen snel de overhand. 

Tegendoelpunten

Zo stond Horst na het eerste kwart al achter met vier tegendoelpunten. Het tweede kwart leek voor Horst iets beter te gaan, maar zonder direct resultaat. De trend van tegendoelpunten bleef de rest van de wedstrijd aanhouden en resulteerde uiteindelijk, na toch nog een benutte strafcorner van Horst, in een uitslag van 10-1 in het voordeel van Wageningen.  

Voor de meeste spelers van Horst een wedstrijd om snel te vergeten, maar ondanks deze pijnlijke nederlaag zal er met een positieve blik vooruit gekeken moeten worden kijkend naar de tegenstanders die nog op het programma staan. Horst heeft in ieder geval kunnen ervaren hoe het niet moet.